Beléptetési folyamatunk

A Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. a 2010. év végén a piac speciális igényeire reagálva kezdte el tevékenységét; a cég alaptevékenysége kezdetektől a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés.

Az Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a humán erőforrás szolgáltatás és azzal összefüggő tevékenységek területén, így meggyőződésünk, hogy megoldásaink a hosszú távon való eredményességet teszik lehetővé költséghatékony formában Partnereink számára.

"CÉLUNK MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, MAGAS SZINTŰ SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSA AZ EMBERI ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁS TERÜLETÉN, EZZEL HOZZÁJÁRULVA MEGBÍZÓINK ÜZLETI SIKEREIHEZ."

A Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. minden hr szolgáltatást igénybevevő Partnerével a hosszú távú együttműködést célozza meg, így a szolgáltatás biztosítása során minden ennek a célnak a fókuszában történik.

Cégünk küldetése, hogy munkánkat Ügyfeleink és munkatársaink érdekeinek és igényeinek maximális figyelembevételével végezzük, olyan infrastruktúrát és munkakörnyezetet biztosítva, amely magában hordozza a további fejlődés lehetőségét. Egyértelmű, hogy Ügyfeleink üzleti tevékenysége csak biztos háttér esetén lehet sikeres. Célunk, hogy ezt a biztonságot nyújtsuk Partnereinknek a tervezéstől a megvalósításon és üzemeltetésen át, egészen az újragondolásig. Megbízóink számára minden esetben testre szabott, egyedi szolgáltatási csomagot dolgozunk ki, hiszen az emberi erőforrás menedzsment minden cégnél más és más elvárásokat, megoldási igényeket hordoz magában.
 

Filozófiánk, hogy hiszünk az emberi tényező fontosságában, és abban, hogy csak megfelelő szakmai tudással, profizmussal és kellő rugalmassággal lehetünk hosszú távon eredményesek.